Slipcursus Rotterdam

Nu 10% korting op een slipcursus met datum reserveren of als cadeaubon met code good4fun10 gebruik je code via deze link
ook voor alle andere events, Good4fun heeft ook giftcards heeft vele bestedingsmogelijkheden: dagjes weg, fashion, make up, eten laten bezorgen of zelf naar restaurants, games, electronica, parfum en veel meer.

Slipcursus Rotterdam

Slipcursus volgen te Rotterdam: leuk én leerzaam!

Deze slipcursus behandelt onder andere het corrigeren van een achterwiel slip. Voortaan geen angst meer voor herfst en winter, vorst aan de grond en een dik pak sneeuw!

RijvaardigheidscursusAnti-SlipcursusSlipcursus Eindhoven Gouda
Dit arrangement omvat:
– Kennismaking met anti-slip training;
– Theorie over anti-slip;
– Praktijkonderdeel met het corrigeren van de achterwiel slip;
– Gebruik van een professioneel voertuig;
– Gebruik van de professionele Anti-Slip baan.Verbeter je rijvaardigheid
Het zal je maar gebeuren: je zit in de auto en door gladheid voel je dat je in een slip raakt. Best eng! Wanneer je een slipcursus hebt gedaan, heb je de nodige kennis en ervaring om zo’n situatie te kunnen voorkomen. Je leert hoe je een slip voorkomt en corrigeert, en hoe je obstakels ontwijkt. Op die manier houd je altijd de controle over de auto.Oefenbaan met slip-coating
Je doet de onderdelen op een speciale baan met slip-coating. Hierdoor worden de perfecte omstandigheden nagebootst om de oefeningen te doen. En geen zorgen, je hoeft niet met je eigen auto de glibberige baan op te gaan! Je maakt gebruik van een auto van de organisator, namelijk een Volkswagen Golf.

Kortom: een leerzame en vooral leuke training!

Goed om te weten:
– De minimumleeftijd is 18 jaar en je dient in het bezit te zijn van een geldig rijbewijs B.

Slipcursus Rotterdam